Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 11 december 2015

Tjolahopp!

Av Linda Calissendorff - 11 december 2015 12:43

 Ja då var de ett tag sen igen man skrev så bäst man tar sig tid i dag nu då med lite uppdatering! =)


Vi var ju i östersund i tisdags med Cantab & Brodde för slåss om lite pengar men de var bara Brodde som fick med sig en slant denna gång då de strula till sig som vanligt för lilla Cantab   

De tog rygg på 1an som höll på hålla ledningen men tappa den i kurvan och Cantab hängde inte riktigt med i rusningen de öppna 10s fart på vinterbanan så en annan hann ner i rygg på 1an ändå så de hamna ju 3je invändigt,sen börjas postioions byten så till slut låg Cantab sist i fältet och de varva på en 14 tid så de fanns inget att göra än följa med så gott de gick in i mål....

Cantab ha ju vilat sen förra monten från banjobben då vi inte ha nån bana att träna på just nu  och då kylan inte kommer så de är betong bana som väntas att börja vattnas på så de salta inte heller, så finns bara rakbanan vi ha kört lite på men den är så tung så man kan inte köra några tempon så han fick starta igång sig igen helt enkelt...

Han gjorde de bra ändå kom in på en 16,3 tid så han går framåt med detta lopp i kroppen och ha fått gått en tävling på brodden nu i af!   


Brodde hade vi lejt John Östman på  de var ju 2660m och de var 2st strykna på hans volt så han fick spår 2 från 4 så de var ju toppen och de kom iväg fint men de var några från springen som var snabbare ner så han hamna till slut näst sist utvändigt så där låg han tills sista 600m då klev östaman på i först 3je spår sen blev de 4je spår i sista sväng och han tugga ner alla och kom ut på upploppet som klar 2:a och såg ut som han skulle hinna i kapp ledaren som fått en lurk resa i rygg till sista 500m och den stod ju 40m före brodde på start så den hade gott om försprång men sen kom en som gått bakom brodde och nöp han precis på linjen så han blev 3:a Brodde...

Så han gjorde ett jäkligt bra lopp och östman trodde tom han skulle hinna dit och få vinna åt oss, men tji fick vi men vi är så nöjda att han bröt inte ens märkvärdigt när han gick ut i 4je ens utan gick som en pil genom kurvan så placeringen spela ingen roll utan de märks min massage ha gett resultat då jag plågat han rätt så bra innan starten sen vi var hos kiropraktorerna!   


Nu är Cantab och Brodde anmälda till samma P21 i umeå den 17 så nu ska grabbarna mötas och Brodde står 20 m före cantab så de blir tufft för lillen om Brodde sköter sig men jag ha en dröm att stå som 1a & 2:a i mål även om de är en tråkig P21 så vore de lite kul!   

Blev bara 7st hästar så de är klar fördel för oss i Stall Ardbeg!


Nu invänta jag spåren men de spela inte så stor roll när de är så få hästar kan som sämst få spår 3 eller 4je   


Annars så träna vi på så gott de går hemma runt slingan på isen så nu hoppas jagde ska komma snö snart är så less på den här vintern som är precis som fjolårets fattig på de underbara vita guldet...

Ricky körde Viktor i går andra passet sen han blev fixad i ryggen och han sa han kändes lyyyyyyysande,han är lätt roligaste hästen att köra i stallet då allt bara fungerar med den svarta snyggingen sa han!   


Vi höres snart igen! =)

Ha en skön helg!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2015 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se