Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 12 december 2015

Ha köpt en fantastisk grej till hästarna! :)

Av Linda Calissendorff - 12 december 2015 18:19

De är en TENS maskin storlek större och kan säga alla hästar gäspa järnet efter 5 min när man ha använt den och den jobbar fantastiskt med muskelaturen så körde innan loppet med Brodde och tror att därför han var så lugn i volten och framför allt fin i kurvorna när långa rygg muskeln inte är spänd! :)

Körde lite TENS i dag på Kallma innan intervallerna på solänget och kan säga att husse hade absolut inget att klaga på i dag hon hade ett helt annat flyt i steget då vi valde oxå att sätta på en halsbygel med då hon drar i hop halsen så ha hört hon väst några gr,så lika bra sätta på henne de så hon inte blir stressad av att inte få i sig luften ordentligt.
Rakbanan var de bra fäste i men de hade kommit snö så de var ju inte lätt sprunget där och de bruks inte fröken gillamen hon pep i väg i 31s fart vissa bitar självmant och såg hur fin ut som helst och jag låg i rygg på med Wilmer :)
Han var förvånansvärt lugn i dag behöver knappt hålla i han vilken är rätt så ovanligt men han är för underbar att köra när han är så här fin i tömmarna! "Ler"

Ricky körde unghästarna medans jag gjorde stallet och Viktor forsätter att kännas fin och Vilje fick prova en ny väg i dag blev lite mer på tårna och trava på lite för hemma runt slingan så är hon som trögare än sirap... men nu fick Ricky känna på lite fart så de var ju bra man trodde att hon inte hade nån fart under hovarna ;)

Så de alla fick GDK i dag, då är de roligt att träna häst och allra helt i ljuset då vi träna ju nästan bara i mörkret på veckorna,så de är som lättare då man se nått :P

Ha en fin helg så hörs vi!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2015 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se