Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 18 februari 2016

Bergsåkers starter!

Av Linda Calissendorff - 18 februari 2016 14:13

I går var vi ner med brodde och Pandora till sundsvall för tampas om de få pengar som de är i ett fullt travlopp!

Hade inga större förväntningar på brodde då han var ute i ett tufft gäng och han fick ju bricka 8 bakom bilen så inget dröm läge med de motståndet då man ofta hamna sist från den brickan...

De var skönt att ha Wäjersten i vagnen igen som kört han några gr och han sa efter värmningen att han kände smäll fin och att han kändes bättre än sist han körde honom de var ju ett bra tag sen han körde sist!   

Vi valde att ha kortaste brodden fram och 2 st längre i tån bak sen resten korta då banan vár rätt så hård för dagen. I själva loppet försökte han komma ner utvändigt från starten men de blev tätt direkt så han fick backa sist så han klev på invändigt efter första kurvan och fick ligga där hela vägen till slutet av sista kurvan då klev han ut i andra spår men de var som en vägg framför och han kom ingenstans då ett framfr varande ekipage hade hjulet i vägen för daniel... men till slut så sköt han till och kom in som 5:a i mål på en 1,16,2 tid tänk om han kunde få fritt fram nångång då han kan verkligen spurta denna häst så satans synd de ska vara otur med spår å dyl mest hela tiden han har så mycket ogjort på travbanan fina Brodde.   

Daniel hade inte ens ryck propparna och han sa han låg inte på en millimeter på höger tömmen som han bruka utan får han lurka invändigt första varvet så blir han mycket medgörligare i tömmarna så de tar vi med oss till nästa lopp synd bara de är så länge innan man ha ett lopp nu då han fick över 500p så kommer vi inte med breddlopps dagen den 10 mars som de var tänkt... typiskt men de är ju skönt att ha lite poäng i af   


Pandora öppna otroligt bra från spring spåret hamna 3je ut till utgången av första kurvan kröp sen ner i rygg på ledaren och låg där hela vägen in i mål fick aldrig nån lucka på upploppet annars trodde john hon skulle ha vunnit men de blev ett bra första lopp för tjejen som ha varit borta i 3 måander gick ändå 1,17,1 så de får vi vara nöjda med och en till 5 :e plats till stallet!   

de som störde mig var att hon fortfarande fuska med travet i kurvorna.... hon drar höger bak och Johan sa de är ingen mening att behandla henne i knäleden igen utan de måste underhållas med underhuds blister istället för de bruka vara mjukdelarna de reagaerar på så då får man spruta bak knän till dö dagar sa han sen skulle vi lägga på vikt boots bak på höger då vi träna så hon får träna lite extra med de benet hemma i träningen där vi inte kör fort. Så vi ska försöka oss på detta och se hur de fungerar han sa de är bara anmäla ut igen när de fanns nått lämpligt lopp och de blir de 10 mars som de ser ut just nu.


Så nu tar vi sikte på nya utmaningar med hästarna som känns som de är mer å mer på G!   


Tjing tjing!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se