Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 22 februari 2016

Bokat och klart! =)

Av Linda Calissendorff - 22 februari 2016 12:49

 Ringde PH vet i morse och som tur var få vi komma redan på tordag med fina Viktor så de var ju jätte bra att få de gjort så snabbt som möjligt!   

Ska bli spännande att se vad han kan utröna av att se han på löpbandet vad han tror om hans rörelse mönster om de beror på biljaderingen eller om de sitter på ett annat ställe.

Han ska få gå och djup snö pulsa nu och de är ju jätte bra om de sitter i en bog så får han verkligen lyfta och stretcha ut den delen då han får lyfta ordentligt på benen och de märks han tycker de är dryyyygt att styrke träna den hårda vägen!     men de kommer göra gått åt honom att gå där så länge vi ha snön kvar så vi ska passa på utnyttja tillfället innan de blir snö fritt igen!   


Fick ett samtal i dag från kanishkas ägare att vi kunde få ta en annan fin liten fux kille om vi ville som bara gjort 2 starter och gått mellan 18-19 tider  som de trott mycket på men han ha haft lite otur på vägen men ha hamnat hos gabriella nu och hon lov orda han så fint.

Har kikat på de två loppen och jag gilla vad jag ser kan jag säga så långt och han är så gott som start klar ha gått konturneliga jobb med andra hästar där nere hos henne så de är bara låta han landa och jobbas på lite med nått provlopp så ta vi sikte mot start i april i så fall!   

Så vi ha bestämt oss för testa och ha kvar Kanishka i ett par starter till för se hur hon tar till sig träningen fram till dess för hon går nu helt utan grovfoder får bara mineraler och muskel tillskott så ska de nog gå bra skulle jag tro för hon är pigg som en mört och sprudlar av energi!

Så både jag och Ricky ha svårt att ge upp henne med då hon verkligen visat fart i banjobben och ha till å med utmanat Pandora i sista jobbet på upploppet så vi måste ge henne en chans till som de känns!   

I kväll ska Pandora & Brodde gå lite back intervaller så tror husse får fulla tömmarna bakom Brodde i kväll han är som en gummi boll i hagen efter han fått TENS massage så han är pigg och alert!

Pandora ha svarat fint på den behandligen med bara piper och far runt som en galning dagen efter de fått behandligen! =)Nu ska jag ta och jobba lite nu är lunchen slut så bäst man kavla upp ärmarna och börja göra nån nytta! *ler* 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se