Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 3 mars 2016

Hårt jobb lönar sig!

Av Linda Calissendorff - 3 mars 2016 14:37

I går kom Helen ut för göra en djupvågs massage på Pandora och de var välbehövligt för hon var rätt så stel på höger sidan så blir en till man får jobba ordentligt med hennes kropp nu om vi ska starta nästa vecka.

Efter hon kör länge på höger sida så fick jag känna skillanden och efter var hon nästan mjukare än den andra sidan så de är suveränt dessa djupvågor!   

     


Efter så skulle vi ut på premiär turen med Viktor efter Pers behandling så fråga Helen om hon kunde köra lite som uppvärmning på honom innan vi skulle ut å köra och de gjorde hon så klart!   

Jag körde Kallma som sällskap och vi körde ett lättare motions pass och viktor ha fått tillbaka sin fina hållning som han hade som 2 åring den där då han ser ut som han äger världen och att han är en av de stroppigaste som finns på denna jord! *ler*

På vägen hem så släppte Ricky på han en bit genast susa han upp i 2.10s fart utan att han hacka fram nångång så han såg hur fin ut som helst!    Ville inte belasta han mer så vi körde inte fortare än så och den farten ha han knappt funka i förut så de ha verkligen hänt grejor och man inser hur mycket massagen gör för de små liven!

Så hoppas de fortsätter så nu så han kan börja utvecklas i tiderna sen framöver och börja stäka sin vänster bog mer och mer!   


Har gjort nått jag aldrig sagt jag ska göra har lagt ut en annons på wilmer som ridhäst...

Har funderat till å från sen starten i umeå och tänkt han ha ju knappt utvecklas nått i loppen nu senaste året han galopperar typ varje lopp och de pengar han ha tjänat hittils ha han gjort på talangen fram tills nu,men nu går de inte att hoppa i loppen då blir man utan pengar och de känns meningslöst...  

Grina när jag lade ut annonsen och de tog bara nån minut så fick jag första mailet då kändes allt värre för då var de uppenbart vad jag gjort och ha fått 15st mail till och de är inte lättaste att hitta de man söker åt honom.... men fick ett mail som fånga mitt intresse de var en fjällturs ridning firma uppe i Järpen/Åre där Stall kall håller till och de är ju underbar natur och hon sökte en ny ledar häst som hon skulle rida...

Så ska prata med henne på telefonen och få en uppfattning hur de ska bli i så fall för vill de ska bli rätt för både den som köper han och där han ska bo så de är många beslut att ta så de får ta den tid de tar annars blir han kvar hemma hos oss de ha vi pratat om.

Har sett kort via facebook ser ut som välskötta fina hästar och de kommer få massor med motion och vara ute på långturer annars går de i stor flock ute på lösdrift så tror de passa han utmärkt att få utevistelse hela dagarna de är han ju van.... jaja vi ska fundera innan jag känner mig totalt lugn i detta beslut men de är ett av de jobbigaste jag nånsin kommer att ta de är ju min lill bebis på alla plan både hjärta/själ...  


Till nått roligare så kommer Jon landa på gården när som helst så ska bli spännande att se han då jag kommer hem för ha 2 timmar kvar på jobbet så får ge min till tåls till jag är hemma....   


Ha en fin dag de ska jag ha! =) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se