Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 26 mars 2016

Påsk starter avklarade!

Av Linda Calissendorff - 26 mars 2016 11:43

I går var de Umeå som stod för stallets tävlingar och förhoppningarna var väl mitt i mellan med Kallma som gjorde sin 4je start och Brodde mötte sten hårt gäng, men hade i af ett framspår då de var spår trappan.
Kallma var först ut och Dunder skulle värma för känna på henne såg att han var lite konfunderad och han kom ut från banan och ville ha de tyngst bootsen vi hade så var bara sätta på de trots Ricky kör bara med 150 gr annars... Hon hoppa några gr då han provocera henne för känna vars gränsen gick och han kom in sen efter värmningen och ville ha helstängt då hon var så ofokuserad tyckte han... vi ha ju alltid kört med öppet så ville inte ändra för mycket då hon känts så fin när Ricky kört henne så gick med på sätta på ett halvstängt för gå halva vägen var! ;)
Kändes nervöst som fan då de är bara Ricky som kört henne förut så såg på henne att hon blev lite stissig av en de nya kör händerna bakom sig... Hon kom I väg fint från start hamna naturligtvis i rygg på denna om hade spår 1 och den hoppa tills lut så han fick bryskt flytta ut henne i andra spår och sen ner på inner igen för runda några som öppna sämre än hon.
Där fick hon ligga tills Robert klev på I andra spår sista 800m och hon gick väldigt bra där tills galoppen kom och jag trodde de var kört att ens få en matlapp då de andra hade precis börja avancera framåt i tempo...
Hon ställde sig och kom igen i en jäkla fart, passera 3 st omgående och i sista sväng var galoppen nära då hon fick gå för fulla segel så tur Dunder kunde hålla i henne och sen var de halv trött ben i mål men inkom som 6:a ändå finaste gumman! :)
Ska inte få att tappa så mycket i kort lopp och ändå få pengar så hon får fullt gdk av oss och Dunder sa att de var en fin häst som kunde röra på sig men behöver slappna av lite då hon blev spänd då hade hon lätt kunna varit med i slut striden sa han! :)
Tror de blev för mycket nytt och hon ha ju ännu en liten vana av tävlandet så tror hon släpper till mer för varje gång och banan var väldigt krävande i går och tung så de ha hon ingen fördel av heller....
Så känns som Kallma är på G och vi fortsätter som vi gjort och anmäler ut henne till Dannero den 3 April om motståndet ser okej ut! :)

Brodde fick bästa tänkbara resan i rygg på favoriten så låg andra invändigt loppet igenom och jag tänkte sista 500m att hoppas luckan kommer då blir han farlig och luckan kom och han såg allmänt trög ut trots han stred i mot de utvändiga för han som ledde vann överlägset så Brodde kom in på en 5e plats.... blev lite besviken först då han fick sån fin resa i detta tuffa gäng han mötte i dag men tror att vi valde fel brodd vi tog korta bak och banan var rätt uppkörd på innespåret så tror han drog på sig mjölksyra för fort och vi torska på att inte välja rätt fäste åt han....
Men de är så satans svårt nu att välja vad man ska ha för brodd om man ens ska ha brodd de är en djungel att välja rätt tills de riktiga sommar banorna kommer så slipper man våndas över detta helvete :(
Så med de facit så är man ju nöjd ändå föe han gör alltid sitt så han gjorde nog vad han kunde för dagen på en halv frusen bana skulle jag tro då han lopp gick då den var så pass blöt som den var så går de snabbt de fryser till under i från och de blev nog hans fall men vi ta nya tag! :)

Ha en skön påsk ni som är lediga! :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se