Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 9 april 2016

Vilken kille! :)

Av Linda Calissendorff - 9 april 2016 00:10

I kväll så gjorde Cantab rent hus på Umeås travbana med Erica i sadeln som aldrig ha ridit honom så kunde inte slutat bättre än så här! :)
De kom i väg fint från tilägg låg 3a länge då de öppna på 20 första varvet då var de en häst som stod på start som varva på den tiden. Erica låg kallt och vänta i ryggar då de börja avancera sista varvet och hon klev på och börja runt dom i ingången av sista svängen och låg utvändigt på ledaren och på upploppet lämna de övriga och vann plätt lätt med 5 längder!!! De fanns mer krut under hovarna sa hon så var inte tomt i mål på den fina 16.5 tiden då gjorde han sista 1000m efter 12.5 så han var GRYM! :)
Finaste lilla gubben som hade roligt i leran åt mig när vi skulle fara då for han runt och kvasta och gjort 360 graders hopp/kast med kroppen så leran bara skvätte om honom så gjorde ett tappert försök att få han ren men de gick inte fick duscha han när jag kom upp! :) Han får vara en dyng gris bara han travar som han gör! *ler*

Pandora öppna bra från start kröp ner på innerspåret med de kom 2 st från spår 4.5 som tog över ledningen så hon låg 3je invändigt då de öppna på snabba 14.5 där låg hon till 800 kvar då klev hon ut i dödens då hon hade inget att välja på annars hade hon suttit fast så hon gjorde rätt val.
Där låg hon och pressa på ledaren och fick ge sig sista biten och blev 2:a på 18 blankt så hon gjorde ett jäkla lopp då hon bara vilat i 4 dagar sen Skellefteå så hon ha gjort 2 fina lopp i dödens nu så snart sitter vinsten där känns de som! :)

Young var jag och hälsa på i dag efter jobbet och vilken underbart fin kille!!! :)
Så mysig och go han stod och snusa länge på mig och titta stor ögdt på mig med sina vackra kloka ögon! :)
Jätte fin i hullet och välmusklad så roligt att få en häst i sån fin författning så tror de kommer bli en rolig sommar med denna kille! *ler*
Vi anmäler ut till P21 på Dannero nästa måndag den 18 hittat ett passande lopp och kommer han med så kan de bli ett lång lopp med så vi får hålla kolla på listan och se vilket vi väljer! :)

Strax hemma nu så blir de tvätta ben på Brodde för hålla karleds problemen borta och natta dom för i morron bitti är de upp tidigt och fara på provlopp med 3 st av stallets hästar, sen ska jag jobba kväll vilket är mindre roligt men de måste göras med! ;)

God natt på er!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se