Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 19 april 2016

Dannero i går em!

Av Linda Calissendorff - 19 april 2016 13:31

  I går var vi ner med Brodde & Young til dannero och de skulle mötas i samma lopp då de är i samma klass så var de lika bra att ta ut båda två när vi liks for ner!   

Brodde hamna instängd på innerspåret då han hade spår 1 i volten så han fick ligga 4je in nästan hela loppet och på upploppet så kom han ut sista 100m då Uffe gira ut han i 4je spår för komma ut och han sprurta hur snabbt som helst de sista biten att uffe hann inte ens med att dra propparna då han gick för fullt och var som en tiger då han väl kom ut, så han blev 2:a var en hårsmån från att bli 1:a!

Mycket nöjd över hur han såg ut och de funka hur bra som helst barfota fram rörde sig inte ens en millimeter på skydden bak så de var ju skönt så nu tar vi sikte på ett 1640m auto på bergsåker den 29/4 nu är han peppad till tänderna för ett kort lopp som är hans bästa distans!    

Youngen kom i väg fint från sitt 2:a spår och hamna så klart sista i fältet i andra spår.

Han var grymt stark från start då han ville bara ladda i väg men ricky höll i han och då slappna han av till slut annars ha han varit lite rullig och galopp risk i start momentet av de vi sett av de lopp han gjort allra helst i auto då tempot är betydligt högre.

Han gick med aluminium fram och racer skor bak för få ordentligt med fäste och han såg hur fin i ut som helst i loppet synd bara han fick dra tåge i 3je spåret sista 800m så i kurvan valde Ricky att vila han  i rygg i andra spår ett tag då han inte känner Young än i loppen men sen veka han ut och han gjorde en fin spurt till en 5e plats även om de gick lite väl krokigt på upploppet och ena norsken fastna...

Han var mycket nöjd över att Young är en sån fin häst så de båda gott för framtiden i stallet med den killen i skaran av de andra fina pojkar å flickor som vi har i stallet för tillfället!


 


Cantab & pandora hade inte tur med spåren på lördag då de är bil start så kommer de sämsta spåren som ett brev på posten...   

Cantab spår 7 vilket gör mindre i monten men han är ändå tippad 4 bland dessa monte fantomer så tro att han äntligen övertygad umeå tipparna då han varit totalt otippad de senaste gr då han kommit in som 1:a & 2:a!   

ALLTID lika roligt då han tvåla dit dom otippat så jag hoppas han kan få en perfekt resa i en bra rygg helst på Dante Band så kommer han vara som en tiger på upploppet om de inte rids för sakta i täten då är risken stor att de blir över om de kommer för långt bak men de bruka ordna sig lättare i monten så vi håller  tummarna för Erica och lilla Cantab!   


Pandora fick oxå spår 7 och de är betydligt tuffare från den positionen så ska be kusken Ville att backa bak henne och hoppas på en stark rygg sen som hon kan följa så kan hon vara en bit fram i mål hon med så nu får vi förlita oss på turen som svek oss vid spår lottningen i vanlig ordning...


Jon ha vi anmält till kval på solänget den 25 april och hoppas han sköter sig där och fixar kvalet med GDK i rumpan med uffe i vagnen som ha kört han i 3 provlopp i rad och känner han bäst!

Vi tog ut Young igen i ett P21 då de blev bara 11 st i lopet och motståndet ser helt okej ut så han får vila nu 1 vecka innan nästa lopp så blir massage och en massa pyssel i mellan nu!   


Nu tar vi och jobba vidare mot nya mål så hoppas vi att flytet i stallet ska fortsätta i samma takt!


 Hej så länge!    
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se