Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 25 april 2016

Stallet är på G!

Av Linda Calissendorff - 25 april 2016 21:51

Känns som våra hästar börjar att prestera bara bättre och bättre och formen sitter snart där på alla! :)
I morse vakna man till en sju jäkla skit väder med snö storm när vi skulle fara in på solänget så de var ju mindre roligt..... :(
Greven skulle ut i lopp 8 så de var rejält uppkört och smetigt men tur han ändå ha gått fint på dynga förut så förhoppningsfull var vi trots han stod 40m bakom...
De kom i väg fint från 3je spåret och hamna andra par utvändigt och de öppna på sakteliga 23 från start så de låg stilla i fältet.
Sista 500m så börja de att avancera ut i spåren men susanne som de hade rygg på stanna som till i farten så Ricky valde gå ner i rygg på ledaren istället men så tog susanne häst igen och allt blev bara fel så greven satt klistrad i rygg på vinnaren med fullt kvar i tömmarna och propparna kvar i öronen och en 4je plats på tiden 18.4 surt men bra för Greven att bara bli peppad i rygg så de blir bra till nästa lopp men bara fortsätta leta P21 då han ha blygsamma poäng trots han varit 4 och 5 senaste starterna.
Han drog inte en suck efter loppet trots tung banan så han är en stark kille de märks! :)
Han har landat bra hos oss börjar få i han lite tillskott som nypon och msm så de behöver han för sina leder så tror han trivs i vårat lilla stall då han är van stor stallarna! :)

Sen var de dags för lilla Jon som man var lite nervös över hur tungt underlaget var då han ha stor aktion bak så var man rätt han skulle inte orka hålla i hop de ändå in i mål då han varit precis på kval tider i provloppen. Han kom i väg bra från spår 3 och tog rygg på de 2 st andra i kvalet och låg där i rygg hela vägen och sista kurvan påbörja uffe att avancera och sen klev han bara förbi dom andra och var först i mål trots han bromsa in så fort han är i ledningen så kom han in på fina tiden 20.2 på en bana som minst var 2 sekunder tung! :) Så är jätte stolt över lill rödingen som skött sig jätte bra i dag både i stall och värmningen! Så nu anmäler vi honom till östersund på söndag och Kansihka får följa med och starta i samma lopp och så klart ska uffe kör Jon! :)

I morron anmäls Cantab till Monte loppet igen så hoppas att de inte blir så många som ska starta de som var anmälda nu var de bara 1 som man ha respekt för men Cantab vann ju över 5 längder på den sist så nog får den hästen springa för hinna med lilla Cantab! :)
Så 3 st anmälningar i morron så får se om man blir nöjd med spåren som man oftast inte blir.... i dag anmälde vi Brodde till Bergsåker på fredag kort lopp auto och han fick naturligtvis spår 10 som han ofta får! :(
Förbannat att han inte kan få ett bra framspår nångång....
Blir amatören Ingvar Nyberg som kör då vi bokat in han på amatör sm loppet den 22 maj så hoppas vi han kan få ett bra spår där då istället de borde vara på tiden nu de är Brodde värd nu! :)

Nu är de soffa och TV som gäller efter en bra dag trots skit vädret! *ler*

Kortet är på den snygga Greven! :)

Go natt på er!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se