Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 26 april 2016

Spår lottning klar!

Av Linda Calissendorff - 26 april 2016 16:19

 Nu är alla listor klara och de blev en till som får starta så de är alltså 5st av hästarna som ska ut nu mellan fre-mån så blir inte mycket ledigt av denna ledig helgen från jobbet *pust* men måste passa på medans man är ledig då de är svårt att få till de annars med ansöka semester och dyl.


Brodde åker vi ner med till Bergsåker på fredag lopp 8, 1640m auto och spår 10 *suck*

Blir Ingvar Nyberg som kör känns tryggt då han är en erfaren amatör kusk och han ska få köra amatör sm sen med Brodde om han ha poäng för komma med, så blir en lämpligt lopp att få känna på våran läckra kille!   


Söndag lastar vi på och åker till östersund med Jon & Kanishka Sånna och starta då i lopp 8, och i 2140m volt start och Jon fick spår 3 på bakre volten då de är lika start.

Kanishka fick spår 2 på främre volten vilket passa henne utmärkt då hon är rapp ut ur volten! Ricky kör henne själv och Uffe sitter upp bakom Jon som känner han bäst då de varit ute i provloppen tillsammans nu flera gr!   

På måndag lastar vi på Cantab och Greven som får gå ut i ett lopp igen då de fanns ett nytt lämpligt P21 lopp åt honom och de blir åter igen monte för Cantab.

Greven går ut i lopp 2, P21 2160m, Robert Dunder som sköter tömmarna denna gång och de fick spår 1 med  vilket var synd då man är rädd han ska fastna invändigt för den ryggen vill vi inte hamna bakom helst som står på start då hon inte startat på 5 månader...

Cantab ska ut i lopp 7 Monte 2160m volt med så klart Erica upp i sadeln igen och han fick springspår längst ut så nu kan hon öppna snabbt om hon vill med risken med de är att hamna i dödens och där vill vi inte ha honom helt då han blir lite för tuff...

så får se hur hon beslutar sig att göra svårt då de är bara 2 st på start där framme så är risken att blir utan rygg stor.... Jaja tur jag inte kör eller rider å måste ta nått beslut   

 


Kallma är pigg efter behandligen så hon ska köras i gång i slutet på veckan lite försiktigt och Viktor han ska köras ev på lördag i ett nytt banjobb i samband med provloppen så måste fö´rsöka hitta en ny sparring partner åt honom då Kallma ska ta de lugnt ett tag till.


Vilje ha vi funderat hit å dit med och henne kommer nog uffe ta över henne på leasing för vi känner att hon behöver ju träna på rejält nu då hon inte kommit längre än så i tider för komma till premie och våra förutsättningar hemma vid är inte de bästa tyvärr.... utan uffe ha bra slinga som är mjuk som hon kan stärka sig fint i så hoppas vi han får ut henne innan oktober,  för de är en grann häst och jag tror hon kommer bli bra på travbanan men som sagt de lär ta lite tid att stärka upp denna stora kropp men de är nog värt att vänta på henne de är jag helt övertygad om!  


Nu ska jag hem å massera halva stallet som ska ut och tävla så bara hålla i hatten och knåda uta helvete!   


Tjing! 
ANNONS
 
Ingen bild

Malin

29 april 2016 21:48

Visste inte att ni hade en blogg! Kul!! 😃 blir till att följa nu ;-)

Linda Calissendorff

29 april 2016 23:11

Välkommen hit! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se