Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 22 maj 2016

Provlopp i geggan....

Av Linda Calissendorff - 22 maj 2016 11:49

I går var de provlopp med Kallma och Viktor å man vakna av att de häll regna kl 6 på morron så kände så där att fara i väg...
Bana var smetig och tung när vi kom fram men de sluta i af att regna som tur var.
Kallma var först ut och de 2 provstarterna gick bara fint från spår 8 men när riktiga starten gick så tog hon inte ett trav steg rätt utan blev en stor galopp så tappa rätt så mycket.... de öppna på 45 första 500m och hon tuffa i kapp dom hon landa på 1000m efter 1.44 då gick de runt 33 som snabbast.
Hon landa på slut tiden på 1.41.5 och avsluta på en 35 tid sista 500m så de var bra gjort av henne på denna bana som var tung sprungen för dagen! :)
Viktor och Uffe hamna utvändigt på Ricky och Lyckan och där låg de hela distansen och de gjorde de bra som trava på en 1.54.8 sen på upploppet så drog Viktor och krabaten undan nån längd och han såg lysande fin ut trots kladdet! :)

Nu är de dags att fara mot dannero och tampas i samma lopp med Greven&Brodde! :)
Håll tummarna!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se