Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 23 maj 2016

Hata bakspår!

Av Linda Calissendorff - 23 maj 2016 15:45

Ja de blev som befarat i loppet att den i ledningen fick bestämma lurk tempo och Brodde och Greven hade inte en chans att komma fram trots Ingvar gav sig i väg sista 1000m i 3je spår för inte bli för långt efter och ett tag låg de i 4je spår till å med....
Han spurta heroisk till slut Brodde då han kom ur kurvan och han hade Greven bakom sig så Ingvar och Brodde kom in på en 5e plats och Greven och William på en 6e plats så de gjorde vad de kunde från de ur trista läget för dagen så vi är klart nöjda med grabbarna som gjorde så gott de gick! :)
Brodde anmäls ut igen i samma uttagnings lopp den 3 juni,men de blir Umeå kuskar denna gång och då ska vår bekanta vän Niklas Janze få äran att hålla tömmarna och får vi inte ett fram spår så blir jag fan skogs tokig de är hans tur nu.....

I morron är de Cantab från samma skit spår så håll en tumme att halva fältet stryker eller att han ska kunna få en bra position trots läget från start så finns de en chans till en matlapp i af....

Tjingeling! :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se