Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 28 maj 2016

Provlopp med fröken!

Av Linda Calissendorff - 28 maj 2016 23:29

I dag var vi in med Kallma då hon skulle gå provlopp med 4 st andra kallblod för testa nya balansen med järn skorna fram.
Hon fick spår 2 och de gick bra att komma i väg från de spåret då de blev enkel volt då de var så få hästar med :)
Vi köpte en ny halsbygel i dag en sån där lång som Lannem Silje hade och de blev väsentligt skillnad på henne då hon blev betydligt lugnare och vek inte i hop halsen som hon kan gjort i mellanåt trots den korta halsbygeln som hon gått med.
Hon fick gå i ledningen efter 500m då han som körde i ledningen ville ha rygg och hon tuffa på å öppna 1.40 på varvet och hon kom i mål på samma tid så de var ett bra lopp för henne och hon hade kännts fin :)

Brodde följde med och gick banjobba med en av Marlenes hästar och de gick 2640m på 24 och avsluta på 14s fart med fulla tummarna i mål och Brodde så lysande fin ut i vanlig ordning! :)

Här kommer lite bilder från veckan då Viktor gick banjobbet och från i dag och när Cantab tävla i Umeå! ;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se