Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 8 juni 2016

Ny anmälningar!

Av Linda Calissendorff - 8 juni 2016 09:29

I går så anmälde vi ut till bredlopp i umeå då vi hade passande 3 st lopp så blev de Jon, Kanishka & Brodde som ska ut på söndag och tampas runt i umeås oval!   


Först ut blir Brodde som ska äntligen göra debut i ett monte lopp på 9st hästar och han står tillägg men tror allt han har en bra chans om han ska hålla sig felfri i loppet och Susanne är de som rider honom denna gång.

Susanne har ju kört han och hon vet hans egenheter så känns skönt att överlåta tygalrna åt henne första gången så man ser hur han beter sig utan vagn men jag tror att han kommer tycka de är roligare då han inte gillar de yttre spåren med vagnen så går de ju rida snävare i monten så tror de ska blir bättre för mannen!   

Han var tippad 3:a så de tror lite på han, trots hans misslyckandes just på umeå banan med de mindre erfarna kuskarna så han ha galopperat bort många slantar just i umeå...


Sen ska Jon & Kanishka mötas igen i denna gång ett auto lopp och Jon ha ju testat de förut och de ha han fixat galant, men Kanishka så är de första gången så blir till att göra provstart bakom bilen för henne då hon fick de tråkiga spår 8 bakom bilen så hoppas hon är lika snabb ut som i volten   

Hon var ju som sagt inget tryck i sist på solänget så kan ha varit en muskelkännig hon fått eller så var de att hon var öm i bak hovarna men nu kör vi med skor bak och Järnskorna är tillbaka fram så hoppas vi hon inte ska vara så som sist utan kunna gå en 18 tid igen för de vet vi ju hon kan utan problem.

Jon fick spår 9 så han har rygg från start så hoppas de andra ska galoppera så de blir utdraget fält så han ska komma igenom bra så ha han absolut en plats chans i detta gäng!

I går körde vi ett banjobb med han och Pandora å vi testa ryck proppar för första gången på honom och han brydde sig inte värst mycket så Ricky fick tagga upp han lite och han avsluta på upploppet i 14s fart med tryck utvändigt, så han kan röra på sig denna lilla lata rödning när han vill!   

Distansen gick efter 22 och banan var lite halv kladdig efter en regn skur så de var en bra genom körare inför söndagen då han ska förhoppningsvis vara lite piggare än sist på solänget.


Pandora kändes jätte fint i rygg på honom så hon anmäls ut i dag till ett lämpligt P21 på solänget på tisdag och som de såg ut nu så kommer hon med så detta var ett perfekt uppladdning för henne att gå tillsammans med Jon i går.


Greven tas ut i ett B lopp på solänget han med och de ser ut som ett lämpligt lopp åt mannen,men de blev 10 st på hans tillägg så frågan vad han får för utgångsläge då de blev så många i volten.....

Vi får hålla tummarna att de blir ett av de främre spåren annars blir de drygt att gå från sista häst men ha han en rygg så är han stark så då kan han vara en bit fram igen så fin han känns nu på slutet!   


Sist och minst ska Viktor ut och kvala å de var 8 st till 3 åringar så de kommer kanske blir trångt på spåren så hoppas de kan komma i väg från start och inte tappa för mycket sen gäller de att tiderna håll så han inte blir sinkad av nån annan som ligger på marginalen tidsmässigt...  John Östman är uppsatt på honom då han prema honom i fjol så får han även köra kvalet.

Klarar han de inte av nån anledning så får han gå ut på dannero den 23 i stället så de finns ju fler tillfällen.

Vi körde ett jobb i lördags på för dagen ovattnad bana så dåligt med fäste som han behöver, men han gick ända 1,51 distansen så nog ska han klara kvalet på en bättre bana än de var då!   


Ricky ska köra Manfred viking på umeå och de ser riktigt bra ut motståndsmässigt och han blev tippad som V5 rysaren om han håller sig felfri så nu håller vi tummarna att han ska kunna få han att göra ett lopp utan galopp för han är grymt duktig denna kille som oftas är på pengar trots dubbla galopper i loppen så kan blir intressant som bara den!   

Sen kör han även Kims Kajsa i ett kort lopp fick tyvärr springspår vilken hon är inte gynnad av tyvärr men hoppas de kommer ner bra från start så de kan få en rygg direkt så får vi se hur långt det ska räcka då hon nyss börjat starta så är de en bit till innan formen sitter där på allvar... men Kim ha gjort ett fint jobb med denna tjej som bara ha galopperat bort sig och fått kvala otaliga gr förut så bra jobbat Kim!   


Nu håller vi tummarna för bra spår för grabbarna och tjejen!


Tjing!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards