Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 1 juli 2016

Blir lite förändringar i stallet framöver!

Av Linda Calissendorff - 1 juli 2016 07:59

Vi har bestämt att sätta ut Kanishka på annons trots vi verkligen gillar denna fina märr som kommer mer och mer i loppen ,men de känns som poletten ha inte ramlat ända ner för henne än så den dagen den ramla ner för fullo kommer de bli en grymt fin häst de kan jag lova för hon ha ännu inte fattat vad de riktigt går ut på utan springer mest och är som en unghäst än på banan!   

Men vi har 2 st nya på G till stallet så då måste vi välja bort nån tyvärr och lotten hamna då på henne då hon varit lite ojämn i prestationerna men de är ofta på dyng bana hon presterat sämst då hon inte tar i alls så de är inte alls en dårlig häst som sagt utan hon komemr bli matnyttig i framtiden för den som köper henne.

Priset är satt till 25 tusen+moms så de är ett mycket bra pris på en startklar häst med över 500p och hon har en fin stam så vet ni nån som söker en häst och hon kan passa så hör av er!    


En vi ska ta oss an fram till hösten först och främst är Erica (som brukar rida i monte loppen åt oss) hennes fina valack Greenhill´s Life som varit en mycket skör herre och har bara gjort 9 starter varav en på V 75 i Norge där han kom 6:a och han har väldigt fina tider på både lång och kort distans på sina 75 tusen intjänade.

Han har en rörelse störning bak som gör att han skuttar till med bakdelen och de 3 lopp han gjort i hennes regi har han trappat traven rätt rejält men en massör har hittat en ärr bildning på sartorius muskeln på ena bakbenet så de har jobbat på med de och han har känns finare och bättre tyckte hon.

Problemet att hon har ingen att köra tillsammans med och han behöver ju träna med annan häst på banan så vi lovade att testa honom nu ett tag för se om vi kan få ordning på de sista så man kan få ut han på tävlingsbanan igen för han kvala imars på en 20 tid på tung banan och John Östman rekomnedera att vi skulle ta honom då de är en riktigt fin häst så klart vi ska ge han en chans!   


En annan kille som kommer till stallet ska jag avslöja lite senare i dag vem de är för de är verkligen en glänsare, så håll ut vill bara veta att allt är klart innan jag avslöjar de!   


Sen vill jag ni håller tummarna för fina Brodde och Erica som ska tampas tillsammans på Lyckseles premiär kväll och hoppas han ska vara lika fin som sist under sadeln!   


Tjing!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se