Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 1 juli 2016

Nu är de bokat och klart!

Av Linda Calissendorff - 1 juli 2016 14:54

Nu på em så blev allt bestämt att på torsdag kommer de en snygg herre från järgero som heter Carl.K och är lillebror till självaste Sebastian.K :)
Han kvala in på en 17 tid i höstas och skulle börja starta nu i våras,men han slog sig på en böj sena i hagen så han ha varit borta sen mars då han gjorde en start men de blev galopp den dagen och travet funkade inte alls för honom.
Han blev behandlad och kastrerad i samma veva och som tur var för ena testikeln var roterad så tur de hade tagit beslutet att kastrera för kan ha varit de som gjort ont då han travade så illa bak i loppet! :)
Så nu blir de grund träning för honom ett par månader innan de är dags för provlopp i höst så de ska bli sjukt spännande för de är en grymt snygg kille! :)

Nu sitter vi i bilen på väg till Lycksele så känns spännande inför i kväll med brodde! :)

Ha en skön fredag kväll å glöm inte liven!

Kort från då han var en unghäst från Malmkvist! :)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se