Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 10 juli 2016

Lycksele start i dag!

Av Linda Calissendorff - 10 juli 2016 00:15

I dag åkte vi upp till Lycksele med Pandora och Kanishka och trodde på 2 st bra chanser! :)
Kanishka gjorde oss tyvärr besviken igen då hon tappa ryggen från start och då sluta hon ta i och börja släpa direkt och de tar nästan 1000m innan hon kommer kapp fältet och då börjar de avancera så då tappa hon igen.
Angelika sa att fråga hon häst in eller utvändigt är de fulla tömmarna,men får hon inte de så sluta hon att ta i... så måste få henne att fatta att hon ska ta i hela loppet för då är de inte många som knäpper henne på mulen de kan jag säga! :)
Så blev först utan i dag så hon anmäls direkt till nytt lopp i hoting på fredag den 15 och då kör Ricky henne själv så hoppas vi på en bättre dag.
Pandora mötte väldigt tufft gäng då de hade runt 300 tusen de värsta endast 20 m bakom och hon fick springspår så var viktigt att komma i väg bra för ha en chans då hon hade minst pengar av alla i loppet.
De blev lite sen i starten tyvärr och drog i 3je spår till mitten av kurvan då kom hon ner andra ut och låg där perfekt till sista 600m då klev angelika på i 3je spår och avancera mot ledningen och fick med sig en som lurka i hennes rygg som försökte ta upp jakten men Pandora drog undan då hon drog norsken och kunde vinna med 2,5 längd på ny rekordet hon sänkte över 2 sekunder från volt 1660m! :)
Äntligen fick hon visa vad hon går för bara banan var torr och fin så skönt att få en vinst på henne de ha hon samlat i hop till ett bra tag då hon gjort bra insatser mest hela tiden! Så är stolt över fina gumman! :)
Hon vann ju vandrings priset av Kjell Sjöbom pris och fick fint täcke, 2 pokaler sen de fina vandringspriset är vi så klart stolta över med! *ler*

Nu blir de en bit mat och dusch sen sängen och somna med ett leende på läpparna!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se