Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 22 juli 2016

Start på bergsåker!

Av Linda Calissendorff - 22 juli 2016 14:06

I går åkte vi ner med Pandora till Bergsåker för hon skulle gå ut i ett tufft auto kort lopp på 1609m och de var 50 tusen i första pris å naturligtvis fick hon spår 11 på de....
Förhoppningen låg på sista pengen då de var tuffa hästar som gått 13 tider på främre ledet så de kändes som man fick vara nöjd med invändig resa och hoppas på en rekordsänkning sänkning i fina ryggar in i mål! :)
Pandora var lite nervig denna gång vilket hon inte bruka vara så de kändes ju så där men hon hann inte mer än fram så fick angelica värma på en gång så hon kunde koppar av sen till loppet.
Eftersom läget var katastrof kallt så valde vi testa rycka skorna runt om för första gången då hon var tvungen att prestera på max för få med sig en slant så kändes som vi chansa trots de fina prispengarna.

I själva loppet klev angelica ner sist invändigt och låg där till sista 500m då kom hon ut i andra spår och såg hur hon knapra in placering för placering och i ingången av upploppet så ser jag hur hon blir störd då Ove gjorde plats för ta sig ut invändigt så tur hon är så travsäker så angelica fick som dra stopp i henne och sen börja avancera fram i spåren igen och tog sig förbi många och sluta som 3:a bakom Ove på fina tiden 13.0 Så hon gjorde ett jävla lopp om man ser till tiden då hon hade 15.4 i rekord innan så en rätt rejäl sänkning av rekordet! *stolt*

Helt sjukt duktig var hon igår och vi åkte på doping och hon låg på under 100 direkt efter loppet så skönt att hon inte tagit ihjäl sig i af! :)

Nu ska Cantab ut i monte om mindre än 40 min så håll tummarna för lilla krigaren! :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Följ bloggen

Följ Stall Ardbeg med Blogkeen
Följ Stall Ardbeg med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se